Започва изпълнението на мащабен строителен проект

Проектът е част от по-голям ремонт на програма проектирана от СВА Architects, в които главния изпълнител е „Интериорни Мотиви“ ще надгражда три офис сгради, притежавани от Хендерсън Пропъртис. Проекта е на стойност 6 милиона паунда.

Офисите са скупчени около кръговото движение което се намира в близост до кръстовище 17 на М25 и схемата включва изграждане на кафе-сладкарница в центъра на кръговото кръстовище. Със съчетано вътрешно пространство от 98,910ft², трите сгради са били първоначално построени през 1988 г., като тази програма ще бъде първата голяма модернизация, от като те са били построени. Две от трите сгради са заети, а проектът ще се извършва в поетапна програма, позволяваща на всеки наемател да се премести в обновена сграда, докато техните офиси се модернизирват.

Анди Грос от „Интериорни Мотиви“ , заяви: „Това е много сложена осемнадесетмесечна програма, която изисква внимателно управление, за да се избегне всякакъв риск от прекъсване на бизнеса на наемателите.“

Много то изпълнителите на програмата са обнадеждени, че това ще само началото и за в бъдеще ще има и други такива сложни проекти за реставрации на сгради.

Вашият коментар