Нови технологии за строителство в САЩ

В света на медицински и търговски офис лизинги, корпоративни офиси, многофамилни жилища и други сгради, като хотели, винаги е имало проблем на реконфигурация. Много офис пространства обикновено са преконфигурирани или преустроени на всеки пет години. В много пространства поддържането на вътрешните стени е един непрекъснат процес с водни течове, смяна на електрическите инсталации, както и други въпроси, които често са пренебрегвани. Старият процес е основен разход – във времето, за труд, материали, екологични щети и пропуснатите доходи.

Новата техонология е създадена, за да се справи с този продължаващ проблем – по един ефикасен и по-екологичен начин. Тази нова технология е разработена от носител на няколко награди професор франк Литъл, който е пионер в тази промяна в индустрията. Green Zip е подвижен и разглобяем гипсокартон който позволява на сухото строителство, да се демонтира лесно, премества, и да се използват отново, така се спестява време и материали.

Строителството показва, че собственик на имот ще спести $ 110 на линеен метър, с помощта на новата система ще позволи на съществуващите интериори да бъдат лесно преконфигурирани, а не да се налага да ги разрушаваме и възстановяваме. Тези данни показват, че за размерите на строителството в Сащ, ще бъдат спестени много от парите на инвеститорите. Тази нова технология значително ще намали загубата на време, също така ще намали значително отпадъците и разходите за материали.

Очаква се в близкото бъдеще все повече строителни фирми да прибягнат до използването на тази технология.

Вашият коментар