Мащабно строителство в болницата на Мисисипи

Продължава строителството на държавната болница в East Mississippi едина от трите нови сгради трябва да бъде готова до 2018. Проектът ще струва между $ 30 до $ 34 милиона, и след завършване ще включва две нови единици със 60 легла и медицинска клиника.

„Ние ще настроим за дълго време“, каза директора по Административно обслужване Рик Ентрекин. „Ние се чувстваме в много добра форма, защото всички наши граждани ще бъдат в нови сгради, модерни сгради, безопасни сгради.

Последните ремонти в държавната болница включват нови покриви на параклиса, сградата за отдих и административната сграда.

Нова сграда на стойност 7.0 милиона щатски долара и с площ от 21 000 квадратни метра беше завършена по-рано тази година. Кафенето обслужва повече от 1000 хранения на ден има и две зали за хранене, конферентна зала и офис площи.

„Това е първото ни ново строителство от началото на 50-те години“, каза Ентрекин. „Това е трябвало да бъде направено преди много време. Нашите сгради са остарели от ВиК и ел гледна точка. Те са построени много преди създаването на интернет и не са имали енергоспестяващи мерки. Те бяха неефективни сгради„.

„Тези нови строително и ремонтни дейности ще дадат един нов живот на болницата и тя ще функционира много по-добре от преди“ – заяви още Ентрекин.

Вашият коментар