Отварят врати две нови сгради на кампуса във Валенсия

Отварят врати две нови сгради на кампуса във Валенсия. Колежа по каньоните приключи строителството на най-новата сграда на кампуса във Валенсия и сега тя е отворена за студенти.

Строителството на Canyons Hall е завършено на 8 декември 2014 г., а сега дава възможност на учениците да използват сградата да се регистрирват за класове.

„Студентите понастоящем ще могат да се регистрират за зимните и пролетните семестри в новата сграда“, каза Ерик Харниш, вицепрезидент в Колежа.

Административната сграда е с площ 46370 квадратни метра и служи за прием и деловодството на офиса, финансова помощ, кариерен център и има административни офиси.

Ще бъде отворена и сграда за Кулинарно образувание. Тя ще бъде достъпна за студенти през пролетния семестър на 2015 г.

Съоръжението за кулинарното изкуство ще се строи със средства, които са останали от неотдавнашното разширяване на библиотека и Мярка M финансиране. Той ще включва шоу кухня,кухня за сладкиш, една нова област за изследвания на вино в комплект с малко лозе, и кулинарна лаборатория.

Студентите по кулинарно изкуство ще се преместят в южната част на новата сграда за Пролет 2015.

И двете сгради са били финансирани от Мярка M, механизъм за финансиране одобрен от избирателите през 2006.

„Ние също така генерирахме приблизително 1 милион долара от финансиране на частни средства“, каза Харниш.

Освен завършването на двете нови сгради в кампуса на Валенсия, има планове за добавяне на още постоянни постройки към кампуса Canyon Country.

Вашият коментар