Международна конференция и Експо в Ню Орлиънс

Тази седмица ще се проведе международна конференция и Експо в Ню Орлиънс. Производители на врати и каси ASSA ABLOY Group ще бъдат представени както техните устойчиви решения в щанд 301 по време на изложението.

Trio-E е специална врата, чието отваряне има енергийна ефективност. Вратата на Trio-E е издражлива на вятър, урагани и летящи отломки. Вратата се произвежда без никакви видими белези и заварки, за да постигне по-красиво енергийно ефективно отваряне.

Групата също така ще получи награда на изложението от GreenWizard, водещ доставчик на софтуер за проектиране и изграждане на общността. ASSA ABLOY ще бъде обявена като изпълнител лидер в категорията врати, като и в това, че непррекъснато произвежда иновативни продукти подходящи за строителни нужди.

Нашите експерти ще бъдат на разположение за обсъждане на големия напредък който се прави по време на разработването на продукта. Много врати и каси (както кухи метални и дървени) имат екологични декларации за продукти.

С новите иновации след изваждането от употреба на тези врати и каси, те ще имат възможност да бъдат рециклирани. Това е важна част от екологичното развитие.

Вашият коментар