Блиндирани врати / Врати за апартаменти – от най-висок клас

„Каракашев и Син Еоод“ предлага богата гама от блиндирани врати, метални врати, входни врати, врати за апартаменти, метални решетки. Ние предлагаме това от дълги години като сме изградили отлична репутация за качество, доставка и монтаж. Водени от отличен екип които ще откликне на вашите желания.
Ние предлагаме блиндирани вративрати за апартаменти ), метални врати, входни врати подходящи за вашия дом, офис, вила и т.н. Нашите блиндирани вративрати за апартаменти ) са с много добри шумо и термо характеристики. Имаме богато разнообразие на метални врати и блиндирани врати с различно покритие които са подходящи както за външни, така и за вътрешни условия.
Нашите блиндирани вративрати за апартаменти ) са изработени от стоманени конструкции, обхванати от дървен материал със седалищни панели. Бравите и пантите са изключително стабилни, което придава още по-голяма сигурност при натиск.
Предлаганите от нас входни врати са изключително надеждни и гарантират сигурност. Имайте в предвид, че все повече кооперации и блокове подменят старите си входни врати с нови и по-сигурни такива.
Металните решетки на Каракашев и Син Еоод също са гаранция за качество и сигурност.  С поставянето на метални решетки – Вие още веднъж гарантирате сигурността на вашия дом и офис.

Вашият коментар