МЕТАЛНИ РЕШЕТКИ

Метални Решетки Цени

25 години опит в производството на метални решетки!

Фирма Каракашев и Син ЕООД – мидер в производството на метални решетки и метални врати

Компанията предлага професионална изработка на метални решетки за всякакви видове и модели прозорци, тераси и решетки за различни търговски обекти. Трябва да се вземе предвид, че нашите решетки се изработват от висококачествени метални профилни квадрати с различни размери, модел и шарка. Като решетките се монтират до грунд и/или се боядисват с качествена боя.

Цени на Метални Решетки можете да видите ТУК

От какво се изработва рамката на решетките

Важно е да знаете, че рамката на металните решетки , които ние прердлагаме се изработва от профил с размер 20/20-1,5 mm, а пълнежа от профил 12/12-1,5 mm или рамката и пълнежа от профил 20/20 в зависимост от модела и желанието на клиента.

Изработка на отваряема вратичка

Ние ви предоставяме възможността да Ви направим отваряема вратичка или малък прозорец на всяка една от избраните решетки, които да се монтират с касова брава с ключ само за работа от вътре.

Дизайн на решетките

Също така, ако имате желание да бъдат направени модели решетки, които да имат така наречения корем и други модификации (до колкото е възможно разбира се) – ние с удоволствие ще се опитаме да задоволим Вашите идеи и потребности.

Висококачествени и здрави материали

Каракашев и Син ЕООД е фирма производителка, която предлага стилни метални решетки направени само от висококачествени и здрави материали. Стилността и красотата в едни решетки ( решетки цени ) винаги биха придали завършен и уютен вид на вашия дом (къща, вила, двор и т.н.) или офис.

По-долу можете да разгледате снимки на Нашите Метални Решетки

По-долу можете да разгледате снимки на Нашите Метални Решетки

Метални Решетки
Метални Решетки Цени
Метални Решетки
Метални Решетки Цени