Метални Пощенски Кутии За Входове

Метални Пощенски Кутии За Входове

Производство на метални пощенски кутии за входове с 25 години опит!

Каракашев и Син ЕООД предлага Метални Пощенски Кутии За Входове от най-високо качество!

Монтаж на кутиите в жилищни сгради и блокове

Нашите Метални Пощенски Кутии За Входове са предназначени както за монтаж в блокове, така и за монтаж в жилищни сгради.

Лесен Монтаж на кутиите

Метални пощенски кутии, които лесно се монтират на входни врати ( блиндирани врати, метални врати, решетки ) на кооперации и жилищни блокове.

Качествена Изработка на кутиите

Изработката на нашите Метални пощенски кутии се състои от 1мм стомана, боядисана с прахова полиестерна боя – сив металик. 80 микрона е дебелината на покритие на пощенските кутии.

ЦЕНИ – Метални Пощенски Кутии За Входове можете да видите ТУК

Монтиране на пощенските кутии на модули

Нашите Метални Пощенски кутии за входове са различни варианти. Това позволява монтирането на модули на Пощенски кутии. Броя на монтираните кутии е по желание на клиента.

Процеп в кутиите за пускане на пощенски материали

Всяка пощенска кутия притежава процеп за пускане на пощенски материали. Този процеп се намира от лицевата страна на входната врата или на мястото където са монтирани ктиите. Процепа е добре защитен от външна намеса с подвижно капаче.

Секретни заклучалки на вратичките на кутиите

Всички Метални пощенски кутии имат секретни заклучалки на вратичките. Така до кутиите имат достъп само собствениците, на които се дава ключе, с което да отключат собствената си вратичка.

Монтиране на кутиите на стена

Има вариант, при който можем да изработим Пощенски кутии за входове, така че да се монтират на стена. Те също така ще притежават процеп за пускане на пощенски и рекламни материали. Тези кутии ще имат вратичка само от едната страна, тази страна е лицевата.

Нашите Метални Пощенски Кутии За Входове