Метални Врати

МЕТАЛНИ ВРАТИ от фирма Каракашев и Син ЕООД

25 години опит в производството на метални врати!

МЕТАЛНИ ВРАТИ от фирма Каракашев и Син ЕООД

За да осигурите спокойствие и сигурност за вашия дом или офис, използвайте здравите и двойни метални врати ( блиндирани врати ) за мазета или входове. Нашите метални врати и метални решетки могат да се монтират, там където Вие пожелаете. За пример можем да Ви посочим случаи, в които жилища, вили и офиси са лесно достъпни за крадците, защото не са добре подсигурени и защитени както биха били с нашите врати ( блиндирани врати ) или метални решетки. Избирайки нашите блиндирани метални врати или метални решетки, Вие предприемата една важна крачка, за да подсигурите защитата и сигурността на дома или офиса си.

ЦЕНИ – МЕТАЛНИ ВРАТИ можете да видите ТУК

Защо се нуждаете от нашите метални врати?

Да подмените входните си врати

Защо ли е нужно да подмените входните си врати?
Отговорът е ясен, защото според статистическите данни 70-80% от опитите за кражби и влизания с взлом се извършват през главния вход на дадената жилищна сграда. Вие и Вашето имущество сте в опасност, ако не сте подсигурили добре вашия дом или офис със здрави  метални блиндирани врати или метални решетки с висококачествени секретни брави, които да спират крадците.

Нашите метални блиндирани врати са безопасни.

Сравнявайки с повечето от дървените врати, нашите блиндирани метални врати са изработени от висококачествен метал, който няма как да се счупи или свали с лекота. За крадците е препядствие да преминат през нашите много по-здрави метални блиндирани врати. За това поставянето на метални блиндирани врати ще осигури на Вас и вашите вещи безопасност.

Дълъг експлоатационен период

Имат дълъг експлоатационен период – изработени от професионалисти нашите метални врати са по-издръжливи. Издръжливостта им на всякакви атмосферни условия ги прави много по-устойчиви то дървените врати. Тези врати са с подобрено уплътнение, което гарантира устойчивост и издръжливост на дъжд, влага, силна топлина или студ.

Дизайн

Нашите метални врати също така са добре украсени и стилни, съчетавайки се с вашия интериор, както всеки друг вид врати. Възможно е да приличат на вътрешните врати и да са съобразени с вида на вашия дом. Освен това външността на стилните ни метални блиндирани врати се обработва, за да приличат на естетствено дърво. Тези врати могат да бъдът боядисани в цвят който клиентът пожелае. Като заключение можем да изтъкнем, че качествените метални врати, които Вие използвате за вашите офиси или домове не е добре да приличат на метални врати като в началното им производство. По ваше желание и образец ние можем да ви изработим метални блиндирани врати, такива като традиционните дървени.

Най-добрите метални врати са гаранция за сигурност!

В районите от страната където престъпността се увеличава, Ви предлагаме блиндираните ни метални врати които осигуряват стилност, дълготрайност и преди всичко безопасност. Съвкупността от тези факти осигурява на клиентите ни добре защитен и красив дом с блиндираните метални врати.

Не само че са безопасни, но нашите блиндирани метални врати са напълно актрактивни и практични.

Как да си изберете и закупите желаните от вас врати?

Много лесно може да закупите метални врати ( блиндирани врати ) или решетки. Изберете си модел и цвят на вратите от нашия уеб сайт и се свържете с нас на посочените телефони или е-мейл адреси. В случей, че тези врати не отговарят на вашите изисквания и размери ние ще се съобразим и ще ги създадем лично за Вас и по ваш вкус.

Специфичности:

При закупуването на метални врати, врати за мазета или решетки, имайте в предвид следните специфични неща. Първото се отнася до приложението на нашите метални врати. Дебелината на стоманата и нейното качество са второто нещо което играе важна роля при избора Ви. За да улесните избора на метални врати се обърнете към нашите консултанти които учтиво ще Ви помогнат.

Изработка:

В повечето случеи, когато хората чуят за метални врати си мислят, че те са изработени от неръждаема стомана и това е точно така. Затова трябва да знаете, освен че са от неръждаема стомана те също притежават сигурни брави и заключващи се механизми, които осигуряват безопастност на нашите врати. Освен като входни врати, металните врати имат и много други приложения. Хората които си мислят, че нашите врати могат да се използват само в традиционната им роля ще загубят многото приложения на металните врати и нашите изгодни цени и оферти. Каракашев и Син ЕООД предлагат за Вашия дом входните блиндирани метални врати, с които осигурявате на дома или офиса си безопасност за в бъдеще. Нашите метални блиндирани врати са по-безопасни от дървените, като в същото време имат и стилен външен вид.

Като цяло предимствата на повечето метални врати са:

Накратко ето и основните предимства на нашите метални врати – ниска цена за дълготрайни качество. Съществува абсурдната ситуация, при която цената на стъклените и дървените врати е по висока от стилните метални врати ( блиндирани врати ). Абсурдно е как някой би предпочел стъклото или дървото пред сигурността, здравината и качеството на метални врати ( блиндирани врати ). Чрез закупуването на входна метална врата, Вие си осигурявате една дълготрайна и качествена покупка, с която семейството Ви би предприело правилно разпределение на разходите.

Здравина и Качество:

Трябва да отбележим, че е голям процентът на металните блиндирани врати, които са облицовани със здрава, тънка обвивка увеличаваща красотата, здравината и качеството на всяка от нашите врати.

Избор на посока на отваряне на вратата

Специализиран екип на място установява посоката на отваряне, избрана от вас както и размера на блиндираната метална врата.