Блиндирани Врати

Блиндирани Врати

25 години опит в производството на блиндирани врати!

Най-качествените и сигурни Блиндирани Врати са при нас!

В днешно време все по-често в България се наблюдава факта, че домакинствата изпитват нуждата от подмяна на старите си входни врати, с по-здравите и сигурни – блиндирани врати.

Блиндирани входни врати на достъпни цени (ниски цени)

Преди време качествените блиндирани врати не бяха по джоба на по-голяма част от хората у нас. Преди не всеки можеше да си ги позволи. Но ние ви предлагаме качествени и сигурни блиндирани врати на достъпни цени (ниски цени).

Сигурност, безопастност и качество с нашите блиндирани врати

При плановото строителство на панелни жилища, за входни врати се използваха доста по-некачествени врати ( изработени от два слепени листа шперплат, между които се поставя хартиена изолация) в сравнение с нашите металните блиндирани врати. Тези врати не са достатачно сигурни. Те не могат да гарантират безопастност на Вас и Вашия дом.

ЦЕНИ – Блиндирани Врати можете да видите ТУК

Още за нашите блиндирани врати:

Да не забравяме и факта, че талашитените врати не са толкова качествени в сравнение с блиндираните врати на Каракашев и Син ЕООД. Това прави талашитените врати лесно податливи на атмосферните влияния на дъжда, влагата и вятъра. Също така тези врати не биха били подходящи за входни врати за апартаменти. Талашитените врати нямат добра топлоизолираща способност, лесно поддават при натиск. Избирайки вискокачествените блиндирани метални врати Вие решавате всичките си проблеми със сигурността, здравината и топлоизолацията на вашия дом.

Богат избор от цветове, размери и цени на блиндирани врати

Фирма „Каракашев и Син “ ЕООД Ви предлага изклучително богат избор от цветове, размери и цени на блиндирани врати. Така даваме възможност на всеки един наш клиент да избере най-добрата и желана от него врата. Като прозиводители на блиндирани врати ние разполагаме със специализиран екип от професионалисти. Тези специалисти ще вземат размерите на избратаната от вас входна врата за апартамент.  Също така екипът ще монтира вратата във Вашия дом съобразявайки се със различните типове отвори. Повечето блиндирани врати са лесни за монтаж. Това ги прави пригодими за всички видове тухлени и бетонни стени. Все повече от нашите блиндирани врати са предпочитани в големите кооперации, както и от клиентите на дребно в цялата страна. Все по-често българските домакинства избират най-доброто решение за техния дом като заменят старите дървени (в някои случеи и железни) с висококачествените блиндирани врати.

Качестени блиндирани врати

Всеки един клиент трябва да има в предвит, че нашите блиндирани врати, входни врати, метални врати, врати за мазета, решетки са с най-доброто качество. Клиентите трябва да внимават при избора си на входни врати за апартаменти, защото все повече на пазара се появяват блиндирани врати с ниско качество. Сигурни сме, че всеки един от вас би желал да осигури на семейстовото си по-голяма сигурност и комфорт!

Квалифицирани специалисти при производство и монтаж на врати

Нашите блиндирани врати са създадени от квалифицирани специалисти, които в процеса на работа се съобразяват с определени технологични и конструктивни модели. Отделяме голямо внимание на всеки един компонент като: вида и качествота на матерялите, топлинното разширение на металите, начина конструиране, повишаване на дълголетието и също така със спецификата на топлоизолацията.

Сигурни врати при опит за кражби

Талашитените и шперплатовите врати са далеч по-некачествени и по-нестабилни, от нашите блиндирани врати. Специалната конструкция на блиндираните врати е така създадена, че пантите са трудно достъпни. Това ги прави доста по-сигурни при опитите на престъпниците да нахлуят във вашия дом. А отключването им се оказва наистина костелив орех за вандалите.

Богат избор на модели на врати

Фирма „Каракашев и Син“ ЕООД – разполага с огромен инвентар от модели,цветове,харектеристики, както и допълнителни аксесоари за блиндираните врати. Ние оставяме на Вас какви блиндирани врати да изберете за вашия дом, съобразявайки се с Вашия вкус и финансови възможностти.

ПРЕЗ КАКВИ ТЕСТОВЕ ПРЕМИНАВАТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИТЕ БЛИНДИРАНИ ВРАТИ

Най-добрите блиндирани врати преминават през различни тестове за здравина на конструкцията преди да стигнат до крайния потребител. Трябва да се сме сигурни, че нашите врати издържат на всякакви атмосферни условия, че имат дълъг експлоатационен период, че са сигурни и надеждни против крадци и че осигуряват комфорт и спокойствие на нашите клиенти.

Тест на вратите за влизане с взлом

Т.е. избирайки произволно дадена партида блиндирани метални врати, нашите висококвалифицирани инженери, които са създали вратите, се опитват да ги разбият по всевъзможен начин. Поставяйки се на мястото на един крадец, те използват богат набор от инстроменти с цел разбиване на вратата. По този начин се определя класа на издражливост на блиндираните входни врати.

Теста на вратите при пожар

Използват се различни начини, целта на които е да се определят слабите места на блиндираните метални врати. В същото време се определя и температурата, на която издържат. Най-практикувания от тези начини е като блиндираните врати се излагат на пряк огън. Следователно, ако горят по малко време, толкова по сигорни са за Вашия дом. Същевременно спадат към по-висок клас пожароустойчивост.

Тест на вратите за шумоизолираност

Това става по следния начин: в специална стая се инсталират блиндирани метални врати и по този начин се доказва шумоизолираноста на вратите. Прилагат се различни видиве шум в стаята, като целта е измерваики шума които идва отвън да се определи към кой клас спадат дадените блиндирани врати. Това е начина да се определи как блиндираните входни врати изолирват шума идващ от вън.

Тест на вратите за използваемост

Целта на този тест е да опредили колко пъти приблизително може да се отварят и затварят блиндираните врати. Така се определя дали блиндираните врати могат да се подлагат на интензивно и многократно отваряне и затваряне. Трябва да се вземе под внимание това, че при този тест няма как да определим стойносттите с точност.

Накрая можем да обобщим, че това са основните тестове за качеството, дълголетието и сигурноста на блиндираните входни врати.