Метални Врати2018-10-25T15:26:42+00:00

МЕТАЛНИ ВРАТИ

МЕТАЛНИ ВРАТИ от фирма Каракашев и Син ЕООД

25 години опит в производството на метални врати!

МЕТАЛНИ ВРАТИ от фирма Каракашев и Син ЕООД

За да осигурите спокойствие и сигурност за вашия дом или офис, използвайте здравите и двойно метални врати ( блиндирани врати ) за мазета или входове. Нашите метални врати и метални решетки могат да се монтират, там където Вие желаете. За пример можем да Ви посочим случеи в които жилища, вили и офиси са лесно достъпни за крадците, защото не са добре подсигурени и защитени както биха били с нашите метални врати ( блиндирани врати ) или метални решетки. Избирайки нашите блиндирани метални врати или метални решетки, Вие предприемата една важна крачка за да подсигурите защитата и сигурността на дома или офиса си.

ЦЕНИ – МЕТАЛНИ ВРАТИ можете да видите ТУК

Защо се нуждаете от нашите метални врати?

Защо ли е нужно да подмените входните си метални врати – Отговорът е ясен, защото според статистическите данни 70-80% от опитите за кражби и влизания с взлом се извършват през главния вход на дадената жилищна сграда. Вие и вашето имущество сте в опасност, ако не сте подсигурили добре вашия дом или офис със здрави блиндирани метални врати или метални решетки с висококачествени секретни брави, които да спират крадците.

Сравнявайки с повечето от дъвените врати, нашите блиндирани метални врати са изработени от висококачествен метал, който няма как да се счупи или свали с лекота. За крадците е препядствие да преминат през нашите много по-здрави блиндирани метални врати. За това поставянето на блиндирани метални врати ще осигури на Вас и вашите вещи безопасност.

Имат дълъг експлоатационен период – изработени от професионалисти нашите метални врати са по-издръжливи. Издръжливостта им на всякакви атмосферни условия ги прави много по-устойчиви то дървените врати. Тези метални врати са с подобрено уплътнение, което гарантира устойчивост и издръжливост на дъжд, влага, силна топлина или студ.

Нашите метални врати също така са добре украсени и стилни, съчетавайки се с вашия интериор, както всеки друг вид врати. Възможно е да приличат на вътрешните врати и да са съобразени с вида на вашия дом. Освен това външността на стилните ни метални врати се обработва за да приличат на естетствено дърво, тези метални врати могат да бъдът боядисани в цвят който клиентът пожелае. Като заключение можем да изтъкнем, че качествените метални врати които Вие използвате за вашите офиси или домове не е добре да приличат на метални врати като в началното им производство. По ваше желание и образец ние можем да ви изработим блиндирани метални врати, такива като традиционните дървени.

В районите от страната където престъпността се увеличава, Ви предлагаме блиндираните ни метални врати които осигуряват стилност, дълготрайност и преди всичко безопасност. Съвкупността от тези факти осигурява на клиентите ни добре защитен и красив дом с блиндираните метални врати.

Не само че са безопасни, но нашите блиндирани метални врати са напълно актрактивни и практични.

Как да си изберете и закупите желаните от вас метални врати?
Много лесно може да закупите метални врати ( блиндирани врати ) или решетки. Изберете си модел и цвят на металните врати от нашия уеб сайт и се свържете с нас на посочените телефони или е-мейл адреси. В случей, че тези метални врати не отговарят на вашите изисквания и размери ние ще се съобразим и ще ги създадем лично за Вас и по ваш вкус.

При закупуването на метални врати, врати за мазета или решетки, имайте в предвид следните специфични неща. Първото се отнася до приложението на нашите метални врати. Дебелината на стоманата и нейното качество са второто нещо което играе важна роля при избора Ви. За да улесните избора на метални врати се обърнете към нашите консултанти които учтиво ще Ви помогнат.

В повечето случеи, когато хората чуят за метални врати си мислят, че те са изработени от неръждаема стомана и това е точно така. Затова трябва да знаете, освен че са от неръждаема стомана те също притежават сигурни брави и заключващи се механизми които осигуряват безопастност на нашите метални врати. Освен като входни врати, металните врати имат и много други приложения. Хората които си мислят, че нашите метални врати могат да се използват само в традиционната им роля ще загубят многото приложения на металните врати и нашите изгодни цени и оферти. Каракашев и Син ЕООД предлагат за вашия дом входните блиндирани метални врати с които осигурявате на дома или офиса си безопасност за в бъдеще. Нашите блиндирани метални врати са по-безопасни от дървените, като в същото време имат и стилен външен вид.

Като цяло предимствата на повечето метални врати са:
Накратко ето и основните предимства на нашите метални врати – ниска цена за дълготрайни качество. Съществува абсурдната ситуация при която цената на стъклените и дървените врати е по висока от стилните метални врати ( блиндирани врати ). Абсурдно е как някой би предпочел стъклото или дървото пред сигурността, здравината и качеството на метални врати ( блиндирани врати ). Чрез закупуването на входна метална врата, Вие си осигурявате една дълготрайна и качествена покупка, с която семейството Ви би предприело правилно разпределение на разходите.

Трябва да отбележим, че е голям процентът на блиндираните метални врати които са облицовани със здрава, тънка обвивка увеличаваща красотата, здравината и качеството на всяка от нашите метални врати.

Специализиран екип на място установява посоката на отваряне, избрана от вас както и размера на блиндираната метална врата.

Позвънете ни!