Входни Врати - Врати За Входове

Предстои строителство на къщи за хора засегнати от наводнение

Съгласно програмата си "AKH Акис", ще бъде даден тласък на строителството на къщи за хора които са били засегнати от наводнението.

Мащабно строителство в Казакстан

"Строителство за достъпни жилища 2020г"., на националната жилищна програма, ще започне от 01 Януари, заяви първия заместник министър-председател на Казакстан Съгитяев.

Промоционални Цени до края на 2014 година!


Метални Входни врати за входове за жилищен вход (врати за апартаменти) и пощенски кутии за входове с перфекно качество и здравина!

Предлагаме Ви описание на поръчковото изделие – Входни врати:

- Метални Входни Врати За Апартаменти от два метални листа с дебелина: 1,5 мм.+ изолационна вата + стъклопакет (възможност и за решетка). В случеите в които поставяте на вашите Врати за входове решетка вие гарантирате по-голяма сигурност на вас и вашето семейство.

- Нашите Входни врати (Врати за входове) имат изключително надеждна секретна брава със стоманен език.

– По-добрите Метални врати притежават секретен патрон с три ключа (възмойност за допълнителни ключове – 1 бр. – 2лв.). Секретиния патрон придава на Металните врати по голяма сигурност, също така е огромно препядствие за вандалите.

– По-качествените Входни врати за Апартаменти имат секретна дръжка от вътре и топка от вън. Секретната дръжка от вътре и топката от вън са съобразени така, че да придават по-стилен и сигурен вид на Входните врати за Апартаменти.

– Най-добрите Врати за входове притежават механизъм за плавно затваряне на вратата. Освен за плавно затваряне този механизъм е един вид застраховка в случеите при които забравим да затворим вратата, както често се случва с повечето Врати за входове (Входни врати).

– Нашите Входни врати притежават електрически насрещник за домофонна система, които в днещно време е все по-често срещан при поставянето на повечето Входни врати.

– Също така можем да изтъкнем, че нашите Входни врати за Апартаменти притежават носеща конструкция от метални профили и метални листа с изолационна вата.

– Нашите входни врати могат да бъдат грундирани и боядисани с цвят по ваш избор от специялен каталог.

– Демонтажът на вече съществуващи входни врати се осъществява без запазване на целостта им.


ЦЕНИ – ВХОДНИ ВРАТИ:

Цената е 170 лв. кв.м.
Като в цената влиза:
- демонтаж на старата дограма
- достава и монтаж на металната дограма до грунд, секретна брава с патрон и обков.

Ако клиента желае нашите врати за входове (входни врати) могат да се боядисат в цвят по негов избор, цената се определя спрямо размера вашите входни врати и е между 150-200 лв. Дограмата при повечето врати за входове се изработва от метал (две ламарини по 1,5 мм между тях оребряване и пълнеж от минерална вата) и стъклопакет – комбинация по ваш избор.
- Автомат - цена 90лв.
- Ел. насрещник - цена 65лв.

Пощенските кутии които са неизбеждна част от нашите врати за входове (входни врати) са на цял блок с нужната бройка. Те също така са прахово боядисани и 1бр. струва 35 лв.

След монтажа на всички входни врати за апартаменти поставяме само пяна, останалите довърщителни работи като измазване ние не извършваме.

НОВО! - Нашите входни врати могат да бъдат направени с елктронно заключване което притежава магнитен механизъм с чип – цената е 500 лв. с монтажа.Използването на магнитен механизъм, което притежават нашите врати за входове ще бъде добро и доста практично решение на преблема с ключовете. Ако желаете допънителен чип цената е 2,90 за 1 брой.

Срок на изпълнение: 15 работни дни

За да научите повече за ВХОДНИ ВРАТИ - моля проверете следните страници:

Начало
Метални Врати
Блиндирани Врати
Метални Решетки
Метални Пощенски Кутии
Цени
Въпроси
Контакти

Входни Врати - Врати За Входове

Входни Врати - Врати За Входове

Входни Врати - Врати За Входове - 2

Входни Врати - Врати За Входове - 2

Входни Врати - Врати За Входове - 3

Входни Врати - Врати За Входове - 3

Входни Врати - Врати За Входове - 4

Входни Врати - Врати За Входове - 4

Входни Врати - Врати За Входове - 5

Входни Врати - Врати За Входове - 5

Входни Врати - Врати За Входове - 6

Входни Врати - Врати За Входове - 6

Входни Врати - Врати За Входове - 7

Входни Врати - Врати За Входове - 7

Входни Врати - Врати За Входове - 8

Входни Врати - Врати За Входове - 8

Уеб Дизайн и Интернет Маркетинг от Онлайн Криейшънс ООД