Често срещани въпроси за нашите Метални Врати – Metalni Vrati, Блиндирани Врати, Входни Врати, Решетки и др.

От къде мога да закупя висококачествени блиндирани врати ( metalni Vrati )?

Нашите блиндирани врати ( metalni Vrati ) можете да закупите от магазина ни на ул. „Цар Симеон №132“ ( вход откъм бул. Христо Ботев ) или от магазина ни ( който също е и офис, и цех ) в Младост 3, ул. „инж. Георги Белов“ 17, ет. 5 ( последна спирка автобус 305 ). За повече информация вижте тук.

Имате ли шоу РУМ където мога да видя какви блиндирани врати ( metalni Vrati ) предлагате?

Да, имаме шоу РУМ и там можете да видите нашата богата гама от блиндирани врати ( Vrati ), заповядаите в магазина ни на ул. „Цар Симеон №132“ ( вход откъм бул. Христо Ботев ) или в магазина ни ( който също е и офис, и цех ) в Младост 3, ул. „инж. Георги Белов“ 17, ет. 5 ( последна спирка автобус 305 ). За повече информация вижте тук.

Къде и как мога да се запозная с цените на блиндирани врати ( metalni Vrati )?

Нашите изгодни цени на блиндирани врати ( Vrati ) може да видите на страницата „Цени” или ако посетите нашите магазини, повече информация за тях може да намерите тук.

Има ли разлика между метални врати ( Vrati ) и блиндирани врати и каква е тя?

Нашите блиндирани врати ( Vrati ) са направени задължително от двустранна ламарина с дебелина на 1мм и имат две или повече брави, а нашите метални врати ( Vrati ) са изработени от тънка ламарина и имат една брава.

Имам жилище на първият етаж на блок, как най-добре бих могъл да се предпазя от крадци?

Едно от най-добрите решения е първо да изберете подходчщи решетки на прозорците, а след това да изберете врата с добър клас на заклучване. Нашите блиндирани врати ( Vrati ) са със висок клас на заклучване.

Аз съм домоуправител на блок, имате ли метални входни врати ( Vrati ), които да са трудно преодолими от крадците?

Да, ние имаме доста сигурни и качествени входни врати ( Vrati ) заключват се по електронен път и се управпяват от чип система, нямат патрони нито ключове.

Могат ли да ми бъдат поставени метални решетки на прозорци на етажи по-големи от 1-вия?

Да, разбира се, поставяме метални решетки на всеки етаж. Стигнем ли до въпроса за сигурността на клиената няма значение дали е първи или някои от по горните етажи, стига да не се застрашава здравето на нас и околните.

Доста често на последък мазетата на мен и моите комшии биват разбити от крадци, дали е възможно да се поставят не само метални решетки, но и блиндирани врати ( metalni Vrati ) на тези мазета?

Първата стъпка до която се прибягва е подмяна на ощата врата, за да се игнорира мисълта за кражба. Практиката доста често показва, че няма разбирателство между комшиите когато се стгне до подмяна на входната врата, тогава първата стъпка е да се сменят личните врати ( Vrati ) за мазетата, като е желателно да се постави сигурен заключващ механизъм. Възможно е да бъдат поставени блиндирани врати ( metalni Vrati ), не само врати за мазета.